Udskiftning af døre og vinduer, der sparer dig mange penge


Udskiftning og renovering af døre og vinduer

Jynsk Tømrer & Snedker står for alt tømrerarbejde indenfor vinduer og døre. Vi tilbyder grundig vejledning og et særdeles godt håndværk. Blandt andet udfører vi følgende opgaver:

 • Udskiftning af alle typer vinduer og døre
 • Reparation af et enkelt vindue
 • Montering af nye tagvinduer
 • Reparation af indvendige døre og terrassedøre
 • samt mange opgaver som omfatter døre og vinduer

Vi står for al opmåling og bestilling af produkter i forbindelse med nye vinduer og døre -og efter monteringen sørger vi naturligvis for, at alle detaljer er på plads, før vi forlader opgaven. Det kan eksempelvis være genopretning af murværk eller lignende.

Døre og vinduer som forbedrer ejendommen

Nye vinduer og døre handler både om energioptimering og om et flot og tidssvarende udseende på dit hus. Med god erfaring og ekspertise i bagagen vejleder vi dig altid gerne, hvis du har brug for gode råd eller f.eks. energiberegninger i forbindelse med projektet. Vi anbefaler som regel kvalitetsprodukter fra f.eks. Rationel eller Velfac, men hvis du selv har andre mærker i kikkerten, så bestiller og monterer vi naturligvis bare dem. Det er dit hus, og du skal have dét, som du ønsker. 

Hos Jynsk Tømrer og Snedker har vi mange års erfaring med tømrerfaget. Vi kan derfor også hjælpe dig med andre tømreropgaver, herunder: 

Når du vælger os som dit tømrerfirma, bliver du mødt af en ansvarsfuld, tillidsfuld og professionel tømrer. Vi lægger vægt på vores høje kvalitets- og serviceniveau. Vi udfører tømrerarbejde på hele Sjælland for både private og erhverv. 

Kontakt os i dag for at høre nærmere og få et tilbud

Vi leverer alt tømrerarbejde i forbindelse med døre og vinduer på hele Sjælland. Du er velkommen til at kontakte Jynsk Tømrer & Snedker enten på telefon 21 47 83 93 eller på mail jynskts@gmail.com. Når du vælger os, er du sikker på godt og solidt håndværk, som også holder i længden.

Skriv til os

Kontakt os i dag for at høre nærmere og få et tilbud

  Professionel tagdækning med grundig vejledning

  Kontakt os

  Adresse

  Hovedgaden 532
  2640 Hedehusene

  Ring til os

  Jynsk Tømrer & Snedker