Garage og carporte i høj kvalitet 

Få bygget en ny garage eller carport

Er du træt af at skrabe is af forruden om vinteren? Så er det tid til at få bilen under tag i en ny og fin carport. Jynsk Tømrer & Snedker bygger din garage og carport fra bunden og ud fra dine ønsker.

Når vi bygger en ny tilbygning, er det vores førsteprioritet at skabe solidt håndværk og et resultat, som du bliver glad for. Vores kompetencer dækker bredt, hvorfor vi kan tage ansvar for at løse hele opgaven, når der skal bygges en ny garage og carport. Ligeledes påtager vi os også andre tømreropgaver, herunder:

Skal du have hjælp til en af ovenstående opgaver? Vi leverer tømrerservice på hele Sjælland til både private og erhverv. Kontakt os, hvis du skal du skal have hjælp til din næste tømreropgave.

En tilbygning med flere formål

Måske har du brug for et redskabsskur eller et cykelskur i tilknytning til din garage? Måske skal der være plads til en brændestabel under et halvtag? Vi måler op og kommer med forslag til en god løsning, der giver plads til det, du har brug for plads til. 

Hvis du har købt en færdig carport, så monterer vi den gerne for dig. Vi sørger for at din nye carport står solidt og er bygget hensigtsmæssigt. Udover garage og carport tilbyder vi en række forskellige tilbygninger med netop de formål, som du har behov for.

Kontakt os her for et tilbud på en garage eller carport

Selvom de fleste af vores kunder er i København og i Roskilde, så kører vi til opgaver på hele Sjælland. Kontakt til os med det samme, så vi kan høre mere om din opgave. Du kan kontakte os på telefon 21 47 83 93 og på mail jynskts@gmail.com

Vi tilbyder godt og professionelt håndværk udført af dygtige tømrere, som ser frem til at hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Skriv til os

Kontakt os i dag for at høre nærmere og få et tilbud

​​

  Ansvarsbevidst tømrer til dit byggeprojekt på Sjælland!

  Kontakt os

  Adresse

  Hovedgaden 532
  2640 Hedehusene

  Ring til os

  Jynsk Tømrer & Snedker