Nyt tag til din bolig eller virksomhed


Få lagt et nyt tag

Vi er et tømrerfirma med speciale i tagarbejde og alle de opgaver, som der måtte være i forbindelse med lægning af et nyt tag. Eksempelvis opsætter vi karnapper og kviste samt nedløbsrør og tagrender. Når du vælger Jynsk Tømrer & Snedker, får du et tømrerfirma, som er i stand til at klare hele tagprojektet. I forbindelse med tagarbejde tilbyder vi, udover nyt tag, også renovering af tag. Skal du have hjælp til andet tømrerarbejde, kan vi også hjælpe dig med følgende: 

Med base i Hedehusene udfører vi tømrerarbejde på hele Sjælland for både private og erhvervskunder. Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig med din næste tømreropgave.

Nyt tag i tegl, skifer eller tagpap

Vi er eksperter i tagarbejde og efter flere års erfaring indenfor faget, vejleder og rådgiver vi gerne om de forskellige typer nyt tag, som vi lægger. Vi hjælper med at finde den løsning, som giver bedst mening at lægge på dit hus. Vi har bred viden om materialer, vedligeholdelse og priser.

Hvis du i forbindelse med lægning af et nyt tag eller tagrenovering ønsker ny kviste eller karnapper, tilbyder vi gerne at bygge dette og ligeledes med opsætning af nedløbsrør og tagrender. Vi er i stand til at varetage hele projektet.

Vi er et tømrerfirma, som tager ansvar for opgaven, og du bliver til hver en tid mødt af en tømrer, som du kan stole på. Vi lægger vægt på at overholde vores aftaler, og du kan kende os på den gensidige tillid og ansvarsbevidsthed. Du kan være helt sikker på, at vi leverer et godt og solidt stykke håndværk, når vi lægger nyt tag. Vi lægger som udgangspunkt alle typer tag blandt andet de følgende typer:

 • Tegltag i lertegl og betontegl
 • Ståltag
 • Skifertag
 • Eternittag og tagplader
 • Tagpap

Kontakt os for at høre nærmere om nyt tag

Mangler du et tømrerfirma på Sjælland til at lægge et nyt tag, står vi klar til at hjælpe med projektet. Vi holder til Hedehusene, hvorfra vi dækker adskillige byer på Sjælland blandt andet Roskilde og København. Du er velkommen til at kontakte os på enten telefon 21 47 83 93 eller mail jynskts@gmail.com.

Skriv til os

Kontakt os i dag for at høre nærmere og få et tilbud

  Ansvarsbevidst tømrer til dit byggeprojekt på Sjælland!

  Kontakt os

  Adresse

  Hovedgaden 532
  2640 Hedehusene

  Ring til os

  Jynsk Tømrer & Snedker