Renovering af tag, der holder i mange år


Tømrerfirma til renovering af tag

Jynsk Tømrer & Snedker er et tømrerfirma med speciale i tagarbejde og renovering af tag. Vi tager ansvar for, at hele opgaven løses på bedste vis, og dit tag bliver så godt som nyt. I forbindelse med renovering af tag, tilbyder vi også at udføre følgende:

 • Opsætte tagrender og nedløbsrør
 • Bygge kviste, karnapper og tagvinduer
 • Inddække skorstene

Som faglærte tømrere er vi i stand til at varetage hele projektet. Tillid og ansvar er afgørende for os, hvorfor vi udover et højt kvalitetsniveau også tilbyder et højt serviceniveau. Når du vælger os til tagarbejde, er du sikret et tømrerfirma, som overholder alle aftaler. Vi leverer et godt resultat efter dine ønsker, som er færdigt til tiden. Udover at hjælpe med renovering af tag, kan vi også hjælpe dig med følgende tømreropgaver: 

Med base beliggende i Hedehusene leverer vi tømrerløsninger over hele Sjælland til både private og erhverv. Skal vi tage hånd om din kommende tømreropgave? Kontakt os i dag.

Renovering af tag i ethvert materiale

Vi har adskillige års erfaring med renovering af tag, hvorfor vi renoverer tag i alle typer både tegl, skifer, tagpap og mange andre materialer. Kan fejlene og manglerne i dit eksisterende tag ikke udbedres gennem tagrenovering, tilbyder vi ligeledes også lægning af tag. Vi tilser gerne opgaven med henblik på renovering af tag eller nyt tag, for at finde den mest optimale løsning.

Når du skal have udført renovering af tag eller lægning af nyt tag, er vi klar til at løse opgaven. Vi udfører tag- og tømrerarbejde på hele Sjælland og dækker blandt andet Hedehusene, Roskilde og København. 

Kontakt os her for at få et tilbud

Hos Jynsk Tømrer & Snedker er vi altid parate til at vejlede og komme med et tilbud på en løsning. det er både gratis og uforpligtende. Du er velkommen til at kontakte os enten ved at ringe til os på 21 47 83 93 eller skrive til os på mail jynskts@gmail.com.

Skriv til os

Kontakt os i dag for at høre nærmere og få et tilbud

  Ansvarsbevidst tømrer til dit byggeprojekt på Sjælland!

  Kontakt os

  Adresse

  Hovedgaden 532
  2640 Hedehusene

  Ring til os

  Jynsk Tømrer & Snedker