Tilbygning

Jynsk Tømrer & Snedker tager totalentreprisen, når du ønsker at bygge til

En tilbygning er et stort projekt, som kræver mange overvejelser og grundig planlægning. Jynsk Tømrer & Snedker er med dig fra start til slut og er din faste sparringspartner på hele projektet.

Vi sørger for at trække dygtige samarbejdspartnere ind i projektet på de rette tidspunkter ud fra en effektiv plan for dit byggeri. Det gælder lige fra de første skitser og ansøgning om byggetilladelse til det sidste fodpanel er på plads. Da vi arbejder med et fast team af håndværkere, kan vi undgå ventetid og sørge for en effektiv og smidig proces.

Du skal desuden kun forholde dig til én byggeleder, som sørger for at formidle dine ønsker og forventninger præcist til resten af teamet.

Udover at sikre den bedst mulige indretning inden døre, sørger vi også for, at tilbygningen bliver en harmonisk tilføjelse til dit hus set udefra.

Tag kontakt til os med det samme, så vi er med dig fra første færd i dit byggeri. Samarbejdet begynder med et indledende møde, hvor vi afstemmer forventningerne til hinanden.

Skriv til os

Kontakt Jynsk Tømrer & Snedker med det samme, så du er sikker på godt og solidt håndværk, der holder i længden

  Ansvarsbevidst tømrer til dit byggeprojekt på Sjælland!

  Kontakt os

  Adresse

  Hovedgaden 532
  2640 Hedehusene

  Ring til os

  Jynsk Tømrer & Snedker