En tilbygning giver mere plads i hverdagen

Et tømrerfirma til at varetage hele din tilbygning

En tilbygning er et stort projekt, som kræver mange overvejelser og grundig planlægning. Jynsk Tømrer & Snedker er med dig fra start til slut og er din faste sparringspartner på hele projektet. Vi sørger for at trække dygtige samarbejdspartnere ind i projektet på de rette tidspunkter ud fra en effektiv plan for dit byggeri. Det gælder lige fra de første skitser og ansøgning om byggetilladelse til det sidste fodpanel er på plads. 

Vi er i stand til at varetage totalentreprisen, når du skal have en ny tilbygning. Da vi har kompetencer indenfor adskillige tømrer- og snedkerområder, kan vi løse enhver opgave i forbindelse med tilbygning, blandt andet:

Kontakt os i dag, hvis du skal have hjælp fra en professionel tømrer til en af ovenstående opgaver. Vi udfører tømrerarbejde til private og erhvervskunder på hele Sjælland.

Tilbygning efter dine ønsker

Da vi arbejder med et fast team af håndværkere, kan vi undgå ventetid og sørge for en effektiv og smidig proces. Du skal desuden kun forholde dig til én byggeleder, som sørger for at formidle dine ønsker og forventninger præcist til resten af teamet. Udover at sikre den bedst mulige indretning inden døre, sørger vi også for, at tilbygningen bliver en harmonisk tilføjelse til dit hus set udefra. Når du vælger os som dit tømrerfirma i forbindelse med en ny tilbygning, kan du udover den gode kvalitet og service forvente følgende:

 • Én byggeleder
 • Effektiv og smidig proces
 • Ingen ventetid

Kontakt os og hør nærmere om muligheden for at få bygget en tilbygning

Du er velkommen til at kontakte os med det samme, så er vi med dig fra første færd i dit byggeri. Samarbejdet begynder med et indledende møde, hvor vi afstemmer forventningerne til hinanden. Vi kommer gerne med et tilbud. Du kan ringe til os på telefon 21 47 83 93 eller skrive til os på mail jynskts@gmail.com.

Skriv til os

Kontakt os i dag for at høre nærmere og få et tilbud

  Ansvarsbevidst tømrer til dit byggeprojekt på Sjælland!

  Kontakt os

  Adresse

  Hovedgaden 532
  2640 Hedehusene

  Ring til os

  Jynsk Tømrer & Snedker