Hovedentreprise i hele Storkøbenhavn samt på hele Sjælland

Tømrerfirma til hovedentrepriser

Har du brug for en professionel og ansvarsbevidst tømrer, der kan påtage sig hovedentrepriser i forbindelse med dit byggeri? Jynsk Tømrer & Snedker er parat til at yde en god indsats og levere tømrerarbejde i høj kvalitet til dit byggeprojekt.

Med kompetencer indenfor flere arbejdsområder og flere års erfaring, er vi godt rustet til at påtage os hovedentrepriser i store som små omfang. Hos Jynsk Tømrer & Snedker beskæftiger vi blandt andet håndværkere med speciale indenfor de følgende arbejdsområder:

Hovedentrepriser i private boliger

Skal huset udvides med byggeri af en ekstra fløj med værelser, en udestue eller en garage? Eller gælder opgaven en istandsættelse af en førstesal eller en totalrenovering af boligen? Jynsk Tømrer & Snedker påtager sig gerne alt tømrerarbejdet og al projektstyring i dit byggeri, således du blot behøver have én kontaktperson.

Hovedentrepriser for erhvervskunder

Vi tager også gerne hovedentreprisen, når det kommer til større opgaver for erhvervskunder. Det kan f.eks. være renovering af tage, udskiftning af alle døre og vinduer i en boligforening eller i forbindelse med renovering af kommunale bygninger. Derudover kan det også være opsætning af køkkener eller lægning af trægulve i en hel stribe lejligheder i en boligblok eller lignende. Uanset opgavens omfang, er vi parate til at finde den bedst mulige løsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på

Skal du have løst en større tømreropgave, står vi klar til at hjælpe med projektet. Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning eller et tilbud på hovedentrepriser. Du kan ringe til os på telefon 21 47 83 93 eller på mail jynskts@gmail.com. Vi har adresse i Hedehusene, men dækker hele Sjælland. Når du mangler et tømrerfirma, er vi parate til at løse opgaven, hvad end det drejer sig om hovedentrepriser eller mindre omfattende opgaver.

Skriv til os

Kontakt os i dag for at høre nærmere og få et tilbud

  Ansvarsbevidst tømrer til dit byggeprojekt på Sjælland!

  Kontakt os

  Adresse

  Hovedgaden 532
  2640 Hedehusene

  Ring til os

  Jynsk Tømrer & Snedker