Om os

Om Jynsk Tømrer & Snedker

Hvis vi skal fortælle lidt om os selv, så er Jynsk Tømrer & Snedker et alsidigt tømrerfirma, som leverer ’hele pakken’. Vi påtager os dit byggeprojekt fra først til sidst, så dit byggeri er i trygge hænder hele vejen til et godt og holdbart resultat.

Som du måske allerede har regnet ud, så er vi en jyde og en fynbo, der er gået sammen om virksomheden. Deraf navnet Jynsk! Casper leverer den jyske troværdighed og Martin den fynske charme.

Hvordan er vi så havnet på Sjælland? Tja, sådan kan det gå…

Vi har adresse i Hedehusene, og derfra har vi fin køreafstand til opgaver i Roskilde og København. Vi kører dog til opgaver på hele Sjælland.

Vi har nogle rigtig gode faste samarbejdspartnere, som vi har et tæt samarbejde med. Det betyder, at vi undgår ventetid i vores projekter, fordi vi løbende koordinerer vores kalendere og de indkomne opgaver.

Jynsk Tømrer & Snedker henvender sig både til private kunder og erhvervskunder, såsom små og mellemstore virksomheder.

Du er også velkommen som kunde hos os! Kontakt os med din opgave, så vi kan aftale et møde. Her får vi en god snak om dine ønsker og forventninger, så vi kan sende et tilbud, der matcher dine krav og dit budget.

Vi er medlem af  dansk byggeri Det betyder, at du er sikret op til 100.000 kr. inkl. moms, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med os.

Dansk byggeri

Ansvarsbevidst tømrer til dit byggeprojekt på Sjælland!

Kontakt os

Adresse

Hovedgaden 532
2640 Hedehusene

Ring til os

Jynsk Tømrer & Snedker