Døre & Vinduer


Skal du have udskiftet vinduer og døre i dit hus?

Jynsk Tømrer & Snedker står for alt tømrerarbejde inden for vinduer og døre. Det gælder alt fra udskiftning af alle vinduer og døre i huset til reparation af et enkelt vindue, montering af nye tagvinduer, reparation af indvendige døre, terrassedøre, og meget andet.

Nye vinduer og døre handler både om energioptimering og om et flot og tidssvarende udseende på dit hus.

Med god erfaring og ekspertise i bagagen vejleder vi dig altid gerne, hvis du har brug for gode råd eller f.eks. energiberegninger i forbindelse med projektet. Vi anbefaler som regel kvalitetsprodukter fra f.eks. Rationel eller Velfac, men hvis du selv har andre mærker i kikkerten, så bestiller og monterer vi naturligvis bare dem. Det er dit hus, og du skal have dét, som du ønsker.

Vi står for al opmåling og bestilling af produkter – og efter monteringen sørger vi naturligvis for, at alle detaljer er på plads, før vi forlader opgaven. Det kan være genopretning af murværk eller lignende.

Vi leverer alt tømrerarbejde i forbindelse med døre og vinduer på hele Sjælland! Kontakt Jynsk Tømrer & Snedker med det samme, så du er sikker på godt og solidt håndværk, der holder i længden!

Skriv til os

Kontakt Jynsk Tømrer & Snedker med det samme, så du er sikker på godt og solidt håndværk, der holder i længden

  Professionel tagdækning med grundig vejledning

  Kontakt os

  Adresse

  Hovedgaden 532
  2640 Hedehusene

  Ring til os

  Jynsk Tømrer & Snedker